MyIsuzu

Miért regisztráljak a MyIsuzu portálra?

MyIsuzuA MyIsuzu egy személyes webfelület, amelyre Ön  bármikor beléphet, amennyiben megadja bejelentkezési adatait. Válogatást talál ott az Isuzu Magyar portál tartalmából, amely az Ön igényei, érdeklődése és böngészései alapján lett kialakítva. Tekintet nélkül arra, hogy Ön magánszemély, vállalat vagy márkakereskedő, a MyIsuzu segítségével mindenkor igénybe veheti az Isuzu által nyújtott szolgáltatásokat.

 

Regisztráljon 

Legyen Ön is az Isuzu közösség tagja

Legyen Ön is az Isuzu közösség tagjaRegisztrálás után az Isuzu közösség soraiba lép, melynek tagjai között lelkes rajongók, márkakereskedők, értékesítők és szervizek találhatók, akiknek közös célja a részére biztosított szolgáltatások minél jobb kihasználása. Új jármű kipróbálása iránt érdeklődik vagy szervizbe szeretné vinni járművét? Forduljon az Isuzu közösséghez, és közösen teljesíthetjük az Ön igényeit.

 

 

Felülvizsgálat időpont? Segítünk önnek és emlékeztetjük mikor járnak le!

Isuzu TrucksMentse el járműve adatait a MyIsuzu-ba: emlékeztetjük a felülvizsgálat időpontjára és tájékoztatjuk, mikor tart az Ön márkakereskedője szabadság miatt zárva. Mondja meg, mikor ünnepli a születésnapját, és Ön ajándékot kap tőlünk.

A Ön Isuzu járműve

Isuzu TrucksAz Ön Isuzu járművének adatlapja hasznos okmányként fog szolgálni, amelyet bárhol és bármikor felhasználhat a továbbiak során az Ön járművét azonosító igazolványának megjelenítéséhez. Mentse el járműve adatait a MyIsuzu-ba: segítünkÖnnek és márkakereskedőjének abban, hogy a lehető legteljesebb információt és segítséget kapjon.

 

Feliratkozás az Isuzu hírlevélre

Az Isuzu legújabb modelljeiről információt fog kapni, valamint a legközelebbi márkakereskedők híreivel állandó kapcsolatban lesz.

 

Árulja el, mire gondol

Árulja el, mire gondolLépjen együttműködésbe az Isuzu-val és közösségünk további tagjaival online, nézze meg járműveinket és videónkat, osszon meg híreket és tartalmakat a szociális hálóján. Az Ön észrevételei, ötletei segítenek az Isuzu rajongók kívánságainak teljesítésében.